divendres, 4 d’octubre del 2013

El final de “The IT crowd”

Com us vam explicar fa un temps en aquest post (LINK) el 27 de setembre es va emetre l’últim capítol de “The IT crowd”. Després de 3 anys d’espera (la quarta temporada va acabar l’any 2010) i la incertesa de si mai els tornaríem a veure, hem tingut un capítol especial per tancar la sèrie.

I és que la cinquena temporada de la sèrie estava encarregada, però el creador Graham Linehan va decidir no continuar. A partir d’aquell moment tot eren rumors “s’ha acabat per sempre”, “potser fan temporada”, “potser fan un capítol especial”, “potser fan la pel·lícula” etc.

(potser hi ha spoilers, aviso!!)

I al final, tothom ha estat content perquè ens han regalat un capítol de tancament, un capítol perquè puguem dir adéu a en Roy, en Moss, la Jen i tota la resta de personatges. Un capítol que ens ha fet riure i que, almenys a mi, m’ha posat molt nostàlgica. Tornar a veure en Roy amb les seves samarretes, en Moss amb els seus comentaris, la Jen vivint al seu propi món, L’INTERNET en si mateix, algunes frases mítiques tornades a pronunciar, i fins i tot l’aparició d’en Richmond!!!!  

Crec que ha estat un final molt rodó. M'ha encantat l'escena final, amb la frase d'en Roy i la imatge d'en Moss... Els personatges no han perdut l’essència, ens han fet riure una última vegada i hem vist un tancament per a la seva historia, cosa que s’agraeix en aquest món de cancel·lacions i finals inesperats.

Per mi “The IT Crowd” és una sèrie en MAJÚSCULES que és de visionat obligatori per a tot ésser vivent. Si no la mireu animeu-vos que no us defraudarà; si la mireu, gaudiu de l’últim capítol!


“Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?

1 comentari:

  1. El meu moment d'aquest últim capítol és el programa de Moss i els seus amics sobre jocs de taula. Realment, el pitjor i més avorrit de la història.

    La sèrie en general es genial i te alguns moments històrics (INTERNET, tot el capítol del musical, els peus de la Jen, el seu moment de pel·lícula de terror..:). Els notarem a faltar molt.

    ResponElimina