dimecres, 25 de setembre del 2013

Upfronts '13

Poc a poc van tornant totes les sèries  i també es van estrenant les novetats d’aquesta temporada. Avui us parlarem dels upfronts 2013 (algunes sèries ja s’han estrenat, altres ho faran d’aquí poc i d’altres encara no tenen data concreta):
Així doncs, som-hi amb els upfronts de la temporada 13/14!!! :)

NBC

Believe – Produïda per J.J Abrams i amb guió d’Alfonso Cuarón, Believe ens explicarà la relació que hi ha entre una nena que posseeix un gran poder i un pres que surt de la presó per protegir-la

Estrena: ?




The Black List – El criminal més buscat del món (interpretat per James Spader) decideix rendir-se i entregar-se a la policia amb la condició que un agent en concret de l’FBI, amb qui aparentment no té res en comú, es faci càrrec del seu cas.

Estrena: 23 de setembre





Ironside – No té gaire secret, és un remake de la sèrie dels anys 60.

Estrena: 2 d’octubre




About a Boy – Veurem la relació que s’estableix entre Will, un solter de 30 anys, i Marcus, un jovenent de 12 anys que viu només amb la seva mare.

Estrena: ?


Growing Up Fisher – És una sèrie explicada des del punt de vista del fill petit d’una família, que després de la separació dels seus pares, idolatra al pare i veu com la seva mare torna a l’adolescència.

Estrena: ?


The Michael J. Fox Show - El personatge que interpreta Michael J. Fox també té parkinson, i després de ser obligat a deixar la seva feina com a presentador de televisió, decideix recuperar el temps perdut i recuperar la seva activitat.

Estrena: 26 de setembre




Sean Saves the World – Un pare intenta educar a la seva filla de 14 anys que s’acaba d’instal·lar a viure amb ell.

Estrena: 3 d’octubre




Undateable – Danny és un noi atractiu i molt segur de si mateix que entre en el món d’uns nois incapaços d’atraure a cap noia.

Estrena: ?



FOX

Almost Human – La sèrie es centra en un futur en què androides tecnològicament avançats estan integrats a la nostra societat. Un d’aquests és policia i ha format equip amb un humà.

Estrena: 4 de novembre




Rake – Ens explica la historia d’un brillant advocat (Greg Kinnear) que té una petita obsessió per les dones, les drogues i l’alcohol. Tot això fa que els que l’envolten sempre acabin pagant les conseqüències dels seu actes.

Estrena: ?




Sleepy Hollow – Versió moderna de la llegenda de Sleepy Hollow. El protagonista s’uneix a la sheriff del poble per a resoldre misteriosos casos en una ciutat desolada per una batalla entre el bé i el mal.

Estrena: 16 de setembre




Dads – Dos joves amb èxit a les seves vides veuen com aquestes trontollen un cop els seus respectius pares van a viure amb ells.

Estrena: 17 de setembre




Brooklyn Nine-Nine – La sèrie gira al voltant d’un grup de detectius de la ciutat de Nova York, que tenen una manera molt divertida d’afrontar el seu dia a dia.

Estrena: 17 de setembre




Us & Them – Dos joves s’enamoren a través d’internet i decideixen conèixer-se en persona. Tot va bé fins que les famílies i els amics dels dos es posen pel mig.

Estrena: ?





ABC

Mind Games – Dos germans (un d’ells un geni bipolar i l’altre un antic convicte) creen una agència que pretén resoldre problemes utilitzant el que ells anomenen la veritable ciència de la motivació i de la manipulació humana.

Estrena: ?




Once Upon a Time in WondelandSpin-off de “Once Upon a Time”, es trasllada a Wonderland per explicar-nos la historia l’Alicia.

Estrena: 10 d’octubre




Resurrection – Una família recupera al seu fill de 8 anys que ha tornat a la vida. Davant això no saben si es tracte d’un miracle o bé de l’anunci d’un futur ple de catàstrofes.

Estrena: ?




The Goldbergs – Com és la vida d’una família dels 80?

Estrena: 24 de setembre




Mixology – 5 homes i 5 dones intenten trobar l’amor en un bar de Manhattan

Estrena: ?




Trophy Wife – Després de divertir-se molt durant part de la seva vida, Kate decideix crear una família. El problema és que la crea amb un home amb 3 fills i 2 ex-dones. No serà fàcil.

Estrena: 24 de setembre





CBS

Intelligence – Sèrie futurista sobre un home que té un microxip implantant al cervell que li permet veure i processar informació com un ordinador.

Estrena: 24 de febrer de 2014




Crazy Ones – Tots estan bojos en una agència de publicitat?

Estrena: 26 de setembre




The Millers – Un home acabat de divorciar veu com la seva vida fa un gir encara més radical quan els seus pares decideixen anar a viure amb ell.

Estrena: 26 de setembre




Mom – Una mare soltera comença a guanyar la seva batalla contra l’alcohol i inicia així una nova vida.

Estrena: 23 de setembre




We are Men – Explica les aventures d’un noi que aprèn de la vida a través dels consells d’homes més grans que ell i amb més experiència.

Estrena: 30 de setembre





The CW

The 100 – 100 anys després que la humanitat hagi estat destrossada, la recolonització de la terra comença quan alliberen a un centenar de joves delinqüents. Sobre les seves espatlles cau el pes de la supervivència humana.

Estrena: ?




The Originals – Els originals de “The vampire chronicles” tornen a Nova Orleans on es trobaran amb el seu protegit.

Estrena: 3 d’octubre




Reign – Ens explica la historia de Maria Stuart, coneguda com a Maria I d’Escòcia.

Estrena: 17 d’octubre




The Tomorrow People – Uns joves desenvolupen poders i són considerats la propera evolució humana. Per això hauran d’associar-se entre ells i combatre a un enemic comú.

Estrena: 9 d’octubre



I fins aquí el resum (si, resum, perquè n'hem deixat unes quantes al tinter) dels upfronts d'aquesta temporada. Teniu ganes de veure'n alguna en concret??? Totes? Quina feinada ens espera! ;P

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada