diumenge, 8 de setembre del 2013

Qui és Peter Capaldi?

Tal i com us vam dir fa uns mesos, ja tenim nou Doctor. Serà el Doctor número 12 i es tracta de Peter Capaldi, escocès de 55 anys.

Què us sembla aquesta elecció? La veritat és que en un primer moment a nosaltres ens va sobtar. Tenint en compte que ha de substituir Matt Smith és un canvi una mica radical. Ens hem acostumat a un Doctor jove i aquest salt d’edat ens va deixar una mica fora de joc. Però ens agrada aquesta elecció, ens agrada en Peter i sabem segur que ens regalarà un gran Doctor.

Molts fans es queixaven de com Matt Smith estava portant el Doctah, segons ells la sèrie s’estava convertint en una sèrie teen amb protagonistes guapos i fantàstics i les trames deixaven molt a desitjar. Almenys jo no hi estic d’acord, potser si que el trio protagonista (Doctor, Amy i Rory) va ser triat a consciència per captar a un cert públic, però en cap moment hem de desmerèixer les grans actuacions que ens han regalat durant aquests anys. I és que hem vist madurar a Matt Smith com a Doctor a la pantalla. Res té a veure el Doctor dels primers episodis amb el Doctor dels últims capítols.

De fet, quan David Tennant va decidir marxar de la sèrie, en la ment de Steven Moffat ja hi havia un Doctor de l’edat de Capaldi, no buscava un Doctor jove sinó un perfil de més edat. Però va arribar Matt Smith al càsting i va enamorar  al senyor Moffat, que va decidir passar per alt el fet que fos tan jove. De la mateixa manera que ens va sobtar que Peter Capaldi fos l’escollit pel salt d’edat que suposava, també ens va sobtar en el seu moment que Matt Smith fos el successor de Tennant, era massa jove per ser un Doctor!! I mireu com de bé ha funcionat la cosa!

Però, tornant al tema, qui és Peter Capaldi?

Primer de tot és un FAN de Doctor Who tal i com ho demostra una carta que va enviar a la BBC quan tenia 15 anys.

En segon lloc, ja ha aparegut a Doctor Who. Va aparèixer al segon capítol de la quarta temporada quan el Doctor (David Tennant) i la Donna (Catherine Tate) visiten Pompeia. També va aparèixer en un capítol de Torchwood.

És conegut pels seus papers a The Hour, The Thick of It o Skins. I va compartir pantalla amb Mr. Bean a la primera pel·lícula d’aquest a la gran pantalla. 

En definitiva, tot i que en un primer moment ens va sobtar, estem segures que aquesta elecció no ens defraudarà i que Capaldi serà un Doctor d’allò més fantàstic.


Twelve... Ens veiem per Nadal! ;P

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada