dimarts, 24 de setembre del 2013

Torna l'elegància. Downton Abbey estrena la quarta temporada.

Encara amb la ressaca dels premis Emmy i ja teníem Downton Abbey llesta per veure. I ho ha fet amb el seu estil elegant, sofisticat, amb nous secrets descoberts i un dolor difícil de superar, per què... recordeu com va acabar l'especial de Nadal?

*A partir d'aquí Spoilers de l'especial de Nadal i del primer capítol de la quarta temporada*

I és que en els últims segons de l'especial de Nadal va passar el que ja ens havien anunciat: l'actor Dan Stevens, qui interpretava en Matthew ja havia manifestat que volia deixar la sèrie i els guionistes van decidir treure el seu personatge de la manera més cruel, ja que per fi havia nascut l'hereu de Downton Abbey.

Així doncs, hem començat la quarta temporada de Downton amb la tristor de la cosina Isobel, Lady Mary i el petit George. Per sort, sempre hi ha algú disposat a dir les coses ben clares en aquella casa.

Per una altra banda, tenim a l'Edith ben enamorada d'un home casat. M'atreveixo a dir que aquest any la trama amorosa tindrà més pes en aquest personatge. Bé, en ella i en Lady Rose, que tots ja sabem que li agrada embolicar la troca i passar-s'ho bé.

Mentrestant el senyor Robert Crawley ja es veia com a administrador únic de les propietats. Ja veure què passa ara que sembla que Lady Mary torna a estar al peu del canó. Les discussions entre aquests dos personatges podrien ser èpiques.

I com sempre, la fantàstica Lady Violet només cal que aparegui en pantalla per centrar tota l'atenció en ella. Espero que ens proporcioni tants bons moments com en temporades anteriors.

Per cert, algú trobarà a falta a l'O'Brien? Perquè ja us dic ara que jo no ;)

Aquí teniu el tràiler de la temporada:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada