dilluns, 2 de gener del 2012

Les sèries que vénen


Ja hem encetat el 2012, un any que esperem estigui ple de bones sèries que ens facin viure grans moments.

De moment, comencem comentant les estrenes més destacada que ens porta aquest 2012:

Sherlock à Com varem comentar anteriorment (http://allonsytv.blogspot.com/2011/12/sherlock-torna.html) Sherlock va començar ahir dia 1 de gener la seva segona temporada. Els dies 8 de gener i 15 de gener s’emetran els altres dos capítols que formen la segona temporada.



Alcatraz à Tot sembla indicar que la data d’estrena d’aquesta esperada sèrie produïda per J.J. Abrams és el 16 de gener. Ambientada en la presó d’alta seguretat d’Alcatraz, la sèrie ens presentarà una sèrie de misteris (tothom comenta que al més pur estil Lost) i fets paranormals que una agent del F.B.I (Sarah Jones) investigarà amb l’ajuda d’un expert en la presó d’Alcatraz (Jorge Garcia).



Smash à 6 de febrer sembla que serà la data en què s’estrenarà la que ha estat batejada com la Glee adulta. Smash (produïda per Steve Spielberg) ens explica la historia d’un companyia que es proposa fer un espectacular musical sobre la vida de Marilyn Monroe. Aquest rerefons, els servirà per explicar-nos les aventures i desventures dels seus protagonistes i per ensenyar-nos com es mouen entre bambolines.



(Don’t trust the B**** in) Apartament 23 à Una jove es veu ofegada per els deutes i aconsegueix una feina com a cambrera. Amb el poc que guanya decideix compartir pis, el que no sap és com les gasta la seva companya, una dona maquiavèl·lica i amb un do per els enganys. Destaca l’aparició a la sèrie de James Van Der Beek (Dawson a Dawson Crece) que s’interpretarà a ell mateix.



Awake à Durant el mes de febrer s’estrenarà aquesta sèrie de ciència ficció on un detectiu de policia viurà entre dues realitats paral·leles. En una d’aquestes realitats la seva dona mor en un accident de cotxe i en l’altra mor el seu fill. La pregunta és, quina d’aquestes dues realitats és real i quina un somni? Són totes dues reals, o totes dues un somni? Haurem d’esperar encara una mica per saber-ho.



Perception à Sense data encara massa clara, durant el 2012 s’estrenarà aquesta sèrie sobre un neurocirurgià tot excèntric que és contractat per l’FBI. La seva manera de veure les coses i treballar serà d’ajuda alhora d’investigar els casos més inversemblants.  


  
I per acabar, per tots aquells que de petits a casa vèiem com els nostres pares o els nostres avis miraven sense falta Dallas a Tv3, us informem de l’estrena de la seqüela de Dallas basada en la vida de John Ross Ewing III, fill de J.R. S’estrenarà durant l’estiu del 2012 i destaca, que al tractar-se d’una seqüela hi apareixeran bastants actors de la Dallas original. Sentirem una adaptació del famós... Sue Ellen ets un pendó? (popularment adaptada de l’original “el teu marit s’està morint i tu mentrestant fent el pendó ves a saber per on”)



BON ANY A TOTS! :)

1 comentari:

  1. Com sempre genial Post! a part molt aclaridor per tenir una mica mes clar que ens espera en aquest any que acabem d'estrenar!

    ResponElimina