dimecres, 21 de desembre del 2011

Sherlock torna


Ja tenim data confirmada per el retorn de Sherlock: 1 de gener de 2012. De fet, ja tenim les dates i els noms dels 3 capítols de la segona temporada de la clamorosa sèrie britànica.

1 de gener - A Scandal in Belgravia

8 de gener - The Hounds of Baskerville

15 de gener The Reichenbach Fall

Sherlock va ser una de les grans sorpreses de la temporada passada. Clar que venint de dos genis com Mark GatissSteven Moffat, la sèrie arribava amb molt bones expectativas que òbviament va complir.

 Benedict Cumberbatch (Sherlock) i Martin Freeman (Watson)

El fet de traslladar un personatge tant clàssic com Sherlock Holmes a l’actualitat va ser un encert. El Sherlock que veiem a la sèrie és un Sherlock que segueix tenint la mateixa essència que el creat per Sir Arthur Conan Doyle (potser és una mica més peculiar), però amb un avantatge, les noves tecnologies. Segueix essent l’investigador de sempre, però compta amb elements com internet, mòbil o gps que l’ajuden a moure’s i a resoldre els misteris en els que es veu involucrat. Això dóna una nova dimensió a la figura del detectiu i permet als guionistes jugar molt més amb la historia.

Òbviament, a la sèrie també hi apareix la figura del company inseparable d’aventures, John Watson. Aquí se’ns presenta com un ex combatent de la guerra de l’Afganistan i al principi una mica recelós en vers el personatge d’en Sherlock. Poc a poc la confiança i la compenetració entre els dos augmenta i acaben compartint pis al 221 B de Baker Street formant un tàndem d’investigadors ben peculiar.

Les històries i la manera com les expliquen, els gran treball dels actors, el muntatge dels capítols i els diàlegs fan de Sherlock una sèrie que no et pots perdre.

Us deixo amb el trailer del primer capítol de la segona temporada, pinta molt i molt bé!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada