dilluns, 12 de desembre del 2011

Arrested Development, torna?


Això sembla el conte de mai acabar. Pels fans d’Arrested Development un any mai es complert sense que hi hagi hagut uns quants rumors de retorn de la sèrie o de rodatge de la pel·lícula. Quan no és un actor, és el productor. Quan no és el productor, és un guionista, o el propi creador… i així anar sumant rumors de retorn. 

Fa relativament poc, varem comentar el podcast que hi havia rumors de pel·lícula. Doncs bé, ara han sortit rumors de retorn de la sèrie amb nous capítols per principis de l'any 2013. Seria a través de la plataforma de vídeo Netflix  (http://es.wikipedia.org/wiki/Netflix) amb un total de 9 o 10 capítols. Aquest retorn estaria produït per Twentieth Century Fox Television, Imagine Television i el creador de la sèrie Mitch Hurwitz. Precisament el creador va comentar que possiblement la sèrie es basaria ara en altres membres de la família Bluth degut a les agendes dels actors.

Ron Howard, productor executiu de la sèrie i narrador de la mateixa, ha confirmat que després de tant temps té moltes ganes de tornar-se a posar darrera el micròfon i narrar noves aventures de la família Bluth. 

Així doncs, tenim nova tanda de rumors abans d’acabar l’any 2011. Segurament seran només això, rumors, però que se’n parli ja és molt. Esperem que algun dia, un dels rumors si sigui cert i puguem veure altre vegada el clan Bluth reunit de nou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada