diumenge, 25 de desembre del 2011

El Doctor torna a casa per Nadal


Si, però abans de res, us volem desitjar unes molt bones festes!! :) Esperem que el Tió fos generós amb tots vosaltres, i que passeu un Bon Nadal i un Bon Sant Esteve al costat dels que més us estimeu!

Dit això, si, el nostre estimat Doctor Who torna a casa per Nadal! Avui hi ha capítol especial per terres Angleses. De fet s’ha convertit en una tradició que el dia de Nadal al vespre s’emeti un especial de Doctor Who centrat gairebé sempre en les festes nadalenques. M’agrada imaginar-me les famílies britàniques reunides, celebrant el dia de Nadal, i posant la televisió a l’hora que comença l’especial per veure’l junts. Doctor Who té aquest avantatge, és per totes les edats. Tant agrada als nens com agrada als grans, perquè recordem, és la sèrie de ciència ficció més llarga de la historia. Es va començar a emetre l’any 1963!!

Si sou seguidors de Doctor Who, no cal que us digui que no us perdeu el capítol especial d’avui. Si no sou seguidors, només us diré que ja tardeu a mirar-la. Un cop hagueu descobert el Doctor amb la seva Tardis, sereu una mica més feliços.

BON NADAL !!! :D


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada