dijous, 1 de desembre del 2011

The Walking Dead


En la seva segona temporada, la sèrie fa honor al seu nom i està “walking dead”. Si, aquesta segona temporada és fluixa, molt fluixa. La sèrie ja no és el que era, ha perdut l’emoció i s’ha estancat en una historia que no aporta res a l’espectador. De fet, podríem assegurar que NO HI PASSA absolutament res. Hi ha capítols en els que la historia no avança amb escenes eternes que semblen no acabar mai i diàlegs absurds que no aporten res. 

Sembla mentida que una sèrie que té tan potencial per sorprendre hagi caigut en l’avorriment. Hi ha moments en els que desitges que aparegui algun zombie mig perdut i munti una mica de merder. Degut potser a la sobredosi d’èxit que van obtenir amb la primera temporada, s’han treballat una mica menys la segona esperant que l’espectador hi estigués conforme. O potser no, potser és un problema de guió. Potser els guionistes s’han volgut allunyar descaradament de la primera temporada, potser tenien por de cometre l’error que va cometre “Heroes” repetint-se temporada rera temporada explicant la mateixa historia.

Sigui el que sigui el que els ha portat fins aquí, no és res de bo. De la mateixa manera, tampoc crec que ens aporti res de nou en el que queda de temporada, a no sé que els guionistes es posin a treballar de valent per intentar remuntar-ho. El que està clar, és que ara mateix la sèrie avorreix i que si no fan alguna cosa aviat, perdran molta audiència. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada