divendres, 20 de gener del 2012

Fringe Friday


Avui s’emet als Estats Units el novè episodi de la quarta temporada de Fringe, i com ve essent habitual els rumors de cancel·lació de la sèrie tornen a ser a l’ordre del dia. Aquest cop ha estat un dels directors de la cadena FOX Kevin Reilly qui ha fet saltar les alarmes al declarar que: “La FOX no està en el negoci de perdre diners"

Com hem comentat anteriorment, Fringe és una sèrie massa cara pel “poc” públic que té, i això comporta un cost elevat que no li surt a compte a la cadena. Per tant, el futur de Fringe ara mateix és incert: o bé és directament cancel·lada o bé es troba una manera de fer-la rendible mitjançant retallades de pressupost o tractes entre productora i canal.

Una de les coses que fa més por de tot plegat és com ens acabaran la quarta temporada si encara no saben si renoven o no. Si cancel·len la sèrie i ho fan saber amb antelació, els creadors i guionistes de la sèrie li poden donar un final digne, un final que ens respongui a tot (o gairebé tot, ja sabem com són ;P) i que ens tanqui la història de la millor manera possible. Si no ho fan així, els guionistes es veuran obligats a fer un final obert (com va passar amb Flashforward) i a deixar moltes coses a l’aire pel fet de no saber si hi haurà una cinquena temporada o no. Sinó s’arrisquen a tancar la historia i a no tenir material per a una cinquena temporada.

Jo, òbviament, sóc partidària de la NO cancel·lació de Fringe. És una GRAN sèrie que encara ens ha d’explicar moltes i moltes coses i no mereix una cancel·lació. Mereix un final digne quan li toqui tenir-lo, no ara. És una sèrie que, com Lost, necessita d’un procés per tal de d’acomiadar-se. Hi ha molts fronts oberts, hi ha moltes trames que necessiten ser acabades amb temps. No s’hi val a fer a corre cuita un final mediocre que gairebé no ens aporti res. Si ens la volen cancel·lar que ho facin, però que donin uns quants capítols de marge, perquè les ments pensants dels guionistes la puguin acomiadar com es mereix.

Fringies, preparem-nos per el pitjor i desitgem que si passa, ens permetin acomiadar-nos com Déu mana. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada