dilluns, 16 de gener del 2012

Tercera temporada per Sherlock


Si, si siii!! Just en el moment en que la segona temporada de Sherlock acabava al Regne Unit, Mark Gatiss va confirmar a través de Twitter que Sherlock tindrà tercera temporada. Una gran, molt gran notícia pels fans d'aquesta adaptació britànica. 

La veritat és que aquesta segona temporada ha estat brillant, d'un nivell espectacular. Ens han regalat tres capítols fantàstics amb unes trames que ens han deixat amb la boca oberta. Quin plaer gaudir d'una sèrie com aquesta. Una autèntica llàstima que ens donin tan poques dosis i tan espaiades. Potser això és el que fa de la sèrie un petit tresor.

Si encara no l'heu vist, ja esteu tardant, us asseguro que us encantarà. Si esteu esperant veure la segona temporada en català, no falta gaire. El canal 3XL té previst emetre-la durant aquests primers mesos de l'any. Si sou fans i seguidors de la sèrie com nosaltres... només ens queda esperar!





1 comentari:

  1. Una de les components encara no ha vist ni la primera però de la manera que men parleu ho haure de solucionar no? M'ho apunto a l'agenda ja!!

    ResponElimina