dilluns, 13 de febrer del 2012

Avui arriba The River a Fox Espanya.

Dos setmanes desprès de la seva estrena als EEUU, ens arriba aquesta nit la nova sèrie de misteri, terror, aventura… De fet una opinió està clara sembla més misteri que no pas terror.

No podeu dir que no recorda a LOST la foto es losties total!!!!
La història arranca sis mesos desprès de la desaparició d’un reporter a l’Amazones, quan la seva família i part de l’equip d’aquest, decideixen tornar a la zona per intentar rescatar-lo o si mes no trobar alguna pista de la seva desaparició. En aquest episodi pilot l’opinió general es que ens recorda molt a Lost per ser més exacte el grup d’aventures es veuen assetjats per un mena “de fum negre” tan popular a Perdidos.

Sembla que el leitmotiv d’aquesta nova sèrie, serà anar descobrint els misteris que hi ha per la zona i també la desaparició del reporter tot lligant en que allà fora hi ha màgia. Ja veurem com li funciona a The River amb un públic que ha demostrar ser implacable amb els misteris que no es resolen. Esperem que sàpiga jugar les seves cartes i qui sap si estem davant de la nova Lost?

Encara que també s’ha de dir que aquesta doble ració inicial sembla que no acabat de triomfar, però recordeu els pilots poden ser enganyosos. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada