dilluns, 23 d’abril del 2012

Ens posem romàntiques...


23 d’abril. Diada de Sant Jordi i dia dels enamorats a Catalunya, així que què millor que fer un repàs per algunes de les escenes més romàntiques que ens han regalat les sèries?


Quedeu avisats que hi ha spoilers !!!!!!


FRIENDS

Al llarg dels seus 10 anys de vida, Friends ens va regalar grans moments romàntics. Pel fidels seguidors de la parella Ross&Rachel una de les millors escenes és la del primer petó, a la porta del Central Perk al capítol 7 de la segona temporada.



Continuant amb la mateixa parella, un altre gran moment el trobem al final de la sèrie (10x20) quan just a l’últim moment la Rachel baixa de l’avió i torna a casa amb en Ross per dir-li que l’estima i que vol estar amb ell.



Tot i això, jo crec que un dels moments més romàntics de la sèrie és durant el capítol 6x25 i el protagonitzen la parella Chandler&Monica. Estic parlant de la proposició de matrimoni, quan en Chandler creu que la Monica ha marxat perquè necessitava pensar, i en realitat al obrir la porta del pis se la troba a dins, amb els llums apagats i tot decorat amb espelmes. M’agrada el fet que ella comenci a declarar-se i que al no poder continuar per l’emoció li digui allò de “hi ha una raó per la que les noies no fem això!” i llavors en Chandler agafi el timó. La veritat és que són una parella que m’encanten, i en aquesta escena es diuen coses molt boniques, crec que són dos personatges fets l’un per l’altre.

Podeu veure el vídeo aquí 




THE OFFICE

A The Office hi ha una parella per excel·lència i és la formada per en Jim i la Pam. Des del primer capítol de la primera temporada es veu clarament la tensió amorosa que hi ha entre ells i com més veus, mes t’estimes als personatges i més desitges que estiguin junts, perquè són adorables. Així que hi ha un munt d’escenes fantàsticament romàntiques, com la del primera petó, la primera cita o la proposició de matrimoni, entre d’altres. Però si hi ha un moment per excel·lència, és el casament.

Si sou seguidors de la sèrie sabreu amb quina fauna treballen en Jim i la Pam i per tant no trobareu estrany que NO vulguin a cap company de feina al seu casament; saben com són i saben com acabarà la cosa: fatal. Així que decideixen muntar el casament a les Cataractes del Niàgara esperant que el preu excessiu del bitllet i l’estada els faci a tots enrere i no hi vagi ningú. Però passa tot el contrari, ja que assistir al casament els dóna a tots 3 dies de festa. Com era d’esperar tot surt malament i moments abans del casament, la cosa perilla. La Pam està saturada i no pot, el casament està apunt de ser cancel·lat. Però llavors surt l’adorable d’en Jim i ho soluciona tot: s’escapen i s’acaben casant ells dos sols a bord d’un vaixell a tocar de la cataractes. Més tard, tornen a l’església i es “tornen” a casa davant de família i amics. Però com era d’esperar Michael Scott havia de fer-ne de les seves i decideix reproduir aquell vídeo que tan va corre per internet, on una parella entra a l’església a ritme de Chris Brown: MEMORABLE! :)


  Per últim també destacar un altre moment, però d’una altra parella, la formada per en Michael i la Holly durant el capítol 18 de la setena temporada. Es tracta també d’una proposició de casament amb un alt contingut emocional, jutgeu vosaltres mateixos:



  
FRINGE

Fins el 2x23 vam haver d’esperar per veure i viure aquest moment! El primer petó entre en Peter i l’Olivia!! Un moment èpic pels fans de la parella i més després del ja famós “you belong with me” que va deixar caure l’Olivia. En aquest moment més d’una, de dues i de tres persones es van aixecar de la cadira i van començar a aplaudir, n’estic segura!

Podeu veure el vídeo aquí 

Després d’aquest moment, els guionistes ens han regalat, sempre amb comptagotes, altre moments que ens han provocat pujades de sucre, però cap arriba al nivell d’aquesta declaració.



LOST

Durant tot el que va durar Lost, varem viure moments romàntics per tots els gustos. Fins i tot varem tenir triangles amorosos que feien que més d’un s’estirés dels cabells. Però si hi ha un moment romàntic per antonomàsia crec que és el final de la sèrie, concretament l’última escena del 6x16. Quan en Jack entra a l’església i es troba amb tots esperant-lo. Allà veiem a gairebé tots els personatges, respectivament aparellats, feliços i somrients: la Claire i en Charlie, en Desmond i la Penny, la Rose i en Bernard, en Sawyer i la Juliete etc. És un gran moment, d’aquells de llagrimeta






HOW I MET YOUR MOTHER

Una altra sèrie que, degut al seu llarg recorregut, ens ha fet viure grans moments. Però em vull centrar en un moment de no fa gaire que em va agradar especialment. Va ser durant el capítol 12 d’aquesta setena temporada quan en Ted decora la casa amb llums de Nadal i els fa “ballar” a ritme de “Highway To Hell” per animar a la Robin. Que en Ted està perdudament enamorat de la Robin no és un secret, i que li munti tot aquest espectacle per animar-la no té preu, va ser una escena molt bonica :)





RAISING HOPE

Fa relativament poc, aquesta sèrie ens va regalar un gran moment romàntic. Si sou seguidors de la sèrie, sabreu que en Jimmy, el protagonista, està perdudament enamorat de la Sabrina. Encoratjat per la seva família, en Jimmy entra en un espiral de mentides sense fi per tal d’aconseguir que la Sabrina trenqui amb el seu xicot i es fixi en ell. El resultat és un desastre i és aquí on en Jimmy decideix llançar-se a la piscina: munta una obra de teatre en la que explica la seva historia i com ell ha estat enamorat d’ella des d’un bon principi. Molt adorable tot plegat :)




I fins aquí el petit recull. M’he deixat moltes sèrie si moltes escenes al tinter, però així tenim excusa per fer-ne una segona part! Suggerències? ;) 

1 comentari:

  1. Berta es que et menjo! m'ha encantat la seccio! m'ha encantat moltissim! ha estat un regal super bonic per aquest dia tan especial que es St Jordi! No se ta quedat rodó! i et felicito! perque m'has dibuixat una rialla d'orella a orella! moltes gracies guapa!

    I feliç acabament de diada!

    MOltes gràcies! Berta

    ResponElimina