dijous, 11 d’octubre del 2012

Arrow, la nova sèrie de superherois

Durant aquestes setmanes estem rebent les últimes estrenes de la temporada, i ahir li va tocar a Arrow, una nova sèrie de superherois que es pot veure al canal The CW. La història es basa en els còmics de DC Comics de Green Arrow.


La sèrie sap el que ha de vendre i ho ven bé. Des del primer moment ja saps que l'Oliver Queen, el protagonista, és el supervivent d'un naufragi i que després de 5 anys de viure sol en una illa és rescatat per un vaixell de pescadors chinesos. Tothom el donava per mort, així que us podeu imaginar que el seu retorn comporta diverses reaccions, i és que no tothom el rep amb els braços oberts.

A més, l'Oliver no és el mateix noi que va marxar 5 anys enrere. Ara té un propòsit molt clar i lluitarà per dur-lo a terme. Per aquest motiu utilitza una identitat secreta, en Green Arrow per complir el seu objectiu. Mentrestant, s'amagarà darrere la seva imatge del passat de despreocupat, ric i faldiller.

De moment, en aquest primer capítol, se'ns ha presentat un grup de personatges que segurament acompanyaran al protagonista al llarg de la història: la noia, una advocada - antiga novia de l'Oliver que ara li té bastanta mania (justificada); l'amic, que és molt simpàtic però jo no el veig aigua clara; la mare, una dona que amaga molt més del que diu; la germana, qui sembla que farà preocupar a l'Oliver més d'una vegada; i no oblidem el guardaespatlles, l'hem vist poc aquest primer capítol però espero que agafi més protagonisme en els pròxims capítols.

En resum, ha estat un bon capítol pilot amb prou misteri i acció per atraure l'atenció dels espectadors. Tot i que té alguns detalls que s'haurien de revisar (de debó, un noi que s'ha passat 5 anys perdut en una illa i que no sap què és el fenomen Twilight i en canvi utilitza l'última tecnologia i internet com el millor hacker? Vaja, no s'ho creu ni sa mare) és una bona sèrie per tenir els 40 minuts setmanals d'aventures. Totalment recomanabe.

PS: I penseu que en algun moment en John Barrowman apareixerà com a secundari a la sèrie!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada