diumenge, 20 de gener del 2013

Goodbye Fringe


Si senyores i senyors, ha arribat el moment de dir adéu a Fringe, aquesta sèrie que durant 5 anys ens ha fet creure en lo impossible setmana rere setmana, ens ha fet riure, ens ha fet plorar i ens ha regalat grans moments de “standing ovation”.

Per respecte a la Sílvia que no ha seguit aquest temporada, no desvetllaré res de la trama ni del final, crec que es mereix poder gaudir de l’última temporada i descobrir, emocionar-se i acomiadar-se de la sèrie com cal ;)

Per tant només comentaré que és un final digne, un final a l’altura de Fringe. Els guionistes han sabut acabar la historia, tancar-la com cal. I ho han fet d’una manera molt emotiva, apel·lant als sentiments i deixant que els fan ens acomiadéssim dels personatges poc a poc, al mateix temps que ells mateixos. Un final molt humà per a una sèrie que potser no tenia una gran tropa de fans, però si uns fans molt fidels que setmana rere setmana lluitàvem per la no cancel·lació. I m’agradaria pensar que com a homenatge ens han regalat un final digne, un final que tanca una historia que ha evolucionat al llarg dels anys i ens ha portat per moltes etapes diferents. Hem conegut als personatges, els hem estimat i els hem odiat; hem evolucionat amb ells i hem viscut el que ells han viscut. Fins avui, fins al final.

Com he dit anteriorment, gràcies Fringe per regalar-nos 5 anys de creure en lo impossible. Ara els “fringies” ens quedem orfes i durant algunes setmanes encara esperarem que a les nostres pantalles apareguin els Bishop (en Walter sempre menjant “red vines”), l’Olivia o l’Astrid/Asteroid/ Asterisk/ Ostrich/ Astrif/ Acid/ etc. Per tant, haurem de pair que han marxat de la millora manera possible i esperar què de nou ens aporta el món de les sèries ;)

#FF Fringe Forever :) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada