divendres, 23 de març del 2012

A Allonsy Tv estem de celebració!


Estem primaverals! La primavera ja es aquí i amb ella! la tercera meitat d'Allonsy TV, La Berta fa anys!


Així que avui  totes les companions del Doctor, el propi Doctor, en Rory, tots els integrans de Lost, el Kodak Theater, en Colin Firth, en Darren Criss, tota la troup de Community, la Rachel, en Ross, la Monica, en Chandler, la Phoebe, en Joey, els de Psych!  En Lee de Pushing Daisies, (no sé si també els d'American Horror Story), no ens oblidem de l'equip de Once Upon a Time... en Charming està mes emocionat que la resta!

I un munt de família que ens fan disfrutar amb Tv Show setmana rera setmana...

ESTAN DE CELEBRACIÓ!




Només us diré que mireu si n’és d'important que ha set capaç, que avui 23 de març de 2012 desprès d'un paron súper llarg, torni Fringe! Això no ho aconsegueix qualsevol! així que des d'Allonsy! volem que passis un dia genial! I que siguis molt feliç! Petons i abraçades carregades de sèries i en especial de la teva energia POSITIVA que amb la teva manera de ser encomanes de la manera mes generosa que existeix!

1 comentari:

  1. Oooohhhh!!!!!! :) Mil gràcies a totes dues!! Sense vosaltres això no hagués vist mai la llum i jo no hagués viscut tants grans moments! Perquè me'n regaleu molts i amb vosaltres sóc feliç! Mil gràcies!!! Em menjo el pastís aquest tan bonic a la vostra salut! :D

    Sou GRANS! :)

    ResponElimina