dilluns, 19 de març del 2012

Un parell de notícies de la BBC

Ja és oficial! Tindrem tercera temporada de Sherlock i s'emetrà al 2013, segurament a la tardor. Segons la informació que han anat deixant caure els responsables de la sèrie la gravació es faria durant els primers mesos del mateix 2013 i no abans per poder compaginar bé les agendes de tots els actors/actrius.

Torna a ser una espera llarga, i no crec que a ningú li faci gràcia, però si es per poder gaudir de 3 capítols nous de la mateixa qualitat com els d'aquesta segona temporada serem forts i aguantarem l'espera. Perquè en Sherlock i en Watson s'ho valen.


Però la BBC ens porta una altra bona notícia: tornen a la seva pantalla en David Tennant i la Billie Piper. I en un mateix projecte! Es tracta d'una mini-sèrie de 2 episodis. Segons els rumors seria emesa durant l'abril, però de moment només són això, rumors. Així que haurem d'estar atents per quan surtin les dates oficials i preparar-nos per gaudir altre cop d'aquesta parella d'actors.

Tot i així, pot ser que no els veiem junts. I és que aquesta mini-sèrie es basarà en 5 històries diferents, i podria ser que en David Tennant i la Billie Piper no compartissin escenes. Però qui sap, potser tenim sort ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada