dimarts, 27 de març del 2012

Descobrint "Miranda"


Avui us vull parlar d’una d’aquelles sèries poc conegudes i que mereixen molt molt molt molt la pena.

Es tracta de Miranda, una comèdia britànica protagonitzada per la comediant anglesa Miranda Hart. De fet, la sèrie està basada en la seva vida, sempre vista des d’un punt de vista còmic. Així doncs, la sèrie ens presenta a una Miranda sapastre a més no poder, de 35 anys bastant molt alta i una mica entrada en carns, que té una botiga d’objectes de broma/regal. Allà hi treballa també la seva millor amiga, una rossa diminuta amb qui no para de competir per qualsevol cosa. Miranda té una mare bastant peculiar que està obsessionada en trobar-li un marit, i per la seva banda Miranda està obsessionada amb el seu amic Gary (com per no estar-ho amb lo mono i adorable que arriba a ser!) a qui vol seduir però mai se’n surt del tot.

Miranda és peculiar, sapastre i una bromista nata i això és el que la fa especial. Podríem definir-la com una espècie de Bridget Jones. La sèrie ens regala GRANS moment, d’aquells que se’t queden gravats a la memòria. Les continues ficades de pota de Miranda, les converses sense sentit, els moments surrealistes, les mirades a càmera que et fan còmplice de l’acció etc. La veritat és que arribes a riure moltíssim amb les seves aventures. Abans de veure-la, no m’esperava que m’arribés a fer riure tant!

De fet, com acabo de comentar, un dels punts fort és que et converteix en còmplice del que està passant. La sèrie comença sempre amb un cold opening en el que Miranda parla amb l’espectador. A partir d’aquí el capítol es desenvolupa de forma normal, però de tant en tant Miranda dirigeix alguna mirada o parla directament amb l’espectador, cosa que fa que et sentis part de l’acció.

De moment només tenim 2 temporades de 6 capítols cada una, però fa temps es va confirmar que hi haurà tercera temporada. En un principi deien que s’emetria a principis del 2012, però de moment no se sap res més. Que la facin quan vulguin, però que la facin! Necessito més dosis de Miranda!!

Us convido a tots a veure-la. De veritat que riureu com mai i us asseguro que amb molt poc temps acabareu estimant Miranda.

P.S: Gràcies Noe i Ire per descobrir-me aquest petit tresor! :)

2 comentaris:

  1. Such fun!! La Queen Kong és dels personatges més adorables que han existit des de Bridget Jones!

    ResponElimina
  2. Bear with... bear with... bear with... bear with...

    totalment d'acord! :)

    ResponElimina