dissabte, 1 de setembre del 2012

Bunheads, un estiu al paradís

Bunheads ha estat una de les sèries d'aquest estiu. Venia avalada pel nom de la seva creadora Amy Sherman-Palladino, coneguda per ser la creadora de la recordada Gilmore Girls.


La protagonista, Michelle, acaba d'una manera bastant accidentada a un poble anomenat Paradise, un petit poble coster on no hi ha gaires coses per fer i on els seus veïns són capaços de fer cues de llargues hores per aconseguir un simple café (el millor de la zona, això sí).

I és que en aquest poble està ple de gent ben curiosa i molt peculiar que farà la vida de la Michelle una mica més... interessant, acostumada com està ella al ritme de Las Vegas.

Un dels punts forts de la sèrie és la relació entre la mateixa Michelle i la Fanny. Diàlegs ràpids, referències a pel·lícules, llibres, etc. i sobretot, una relació entre elles un pèl difícil per les circumstàncies.

Però no només elles són les protagonistes de la sèrie: la Boo, la Sasha, la Ginny i la Melanie també tenen pes important en la història. Les quatre noies són alumnes de l'escola de dansa de la Fanny, amigues de l'institut i amb una personalitat molt diferent unes de les altres. Amb elles tenim escenes divertides i també podem veure la relació que s'estableix amb la Michelle amb elles.

Són 10 capítols que hem pogut gaudir durant aquests dies d'estiu, però no és la primera temporada completa. La cadena ABC Family ha encarregat 6 capítols més per emetre a l'hivern. I millor per nosaltres, perquè el final de l'últim capítol demanava a crits una continuació.

Així que si voleu gaudir d'una sèrie divertida i que sap perfectament què agrada al seu públic no ho dubteu, gaudireu amb Bunheads.

¡Oh, capitán, mi capitán!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada