dilluns, 3 de setembre del 2012

The New Normal


Tot i que s’estrena l’11 de setembre, ja podem trobar per la xarxa el pilot pre-air de la nova sèrie de Ryan Murphy (és una comèdia, aquest home toca tots els registres...). L’acabo de veure i què puc dir? Que promet, promet MOLT!

“The New Normal” ens presenta a en David (Justin Bartha) i en Bryan (Andrew Rannells), una parella homosexual que vol tenir un fill. El destí els unirà amb la Goldie (Georgia King) i la seva filla Shania (Bebe Wood) que fugen intentant aconseguir una vida millor.

Amb un pilot de poc més de 20 minuts, no es pot dir mai res del cert, però la veritat és que la presentació de la sèrie és brillant. Directe i amb molt sentit de l’humor, acabes enganxat i demanant-ne més. Et creus la historia i et creus als personatges. La parella protagonista és absolutament adorable, és casi impossible no somriure quan els veus junts!! Si us agraden en Cam i en Mitchell de “Modern Family” us agradaran aquest parell, perquè tenen moltes coses en comú. La resta de personatges també dónen molt joc, la Goldie és un tros de pa, la seva filla una d’aquelles nenes que pensen i parlen com si fossin més grans del que realment són (però sense arribar a ser repel·lent, almenys per ara) i la “nana” una dona feta a l’antiga però “de armas tomar” que diuen, i que no perd ocasió per deixar anar comentaris com punyals.

Amb només un capi a mi ja m’ha guanyat! Esperem que segueixi en aquest línia i puguem gaudir d’una gran sèrie! :)

Aquí teniu el trailer:


1 comentari: