dimecres, 26 de setembre del 2012

Gala i resultat Emmy's 2012


“Homeland” i “Modern Family” van ser les dues grans triomfadores de la nit dels Emmy. Per la seva banda, “Mad Men” fins ara la sèrie mimada dels Emmy, va marxar sense emportar-se res de res convertint-se en la sèrie perdedora de la nit. 

Aquí  podeu veure la llista de guanyadors:

Com sempre hi ha opinions per tot, que si ho mereixia aquest i no l’altre, que si estic d’acord amb tot, amb res blabla... però si una cosa ens indigna a les integrants d’Allons-y TV és el poc reconeixement que es té a "Sherlock"! Home, però com pot ser que hi hagi aquest mena de ceguesa davant d’aquesta sèrie? Molt malament senyors dels Emmy, molt malament! I a títol personal, parlo com a Berta, [mode indignació on]com pot ser que es doni un Emmy a Jon Cryer per “Dos hombres y medio”? I més veient als altres nominats! Va home va! [mode indignació off]

La gala en si va ser bastant avorrida. Jimmy Kimmel va estar molt poc inspirat i en molts moments hi faltava ritme. El gag d’inici de la gala queda molt lluny d’altres openings que hem tingut.

Si una cosa va destacar de la gala va ser el “petit” problema que va tenir Sofia Vergara (Gloria a “Modern Family”) amb el seu vestit. I és que 20 minuts abans d’haver de pujar a l’escenari a buscar el premi per la millor sèrie de comèdia, se li va desfer el vestit per un lloc no gaire discret... i ella, tota feliç puja la foto al twitter! Clar que si! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada