dilluns, 7 de novembre del 2011

La porta ja està oberta


Escriure una entrada de presentació després d'haver llegit les de la Silvia i la Berta és complicat. Amb les seves paraules han descrit el que jo mateixa sento. He compartit l'emoció que desprèn la Silvia parlant del món de la ficció; m'he vist reflectida en els pensaments que la Berta ens ha regalat... I ara, què puc dir jo?

Suposo que tot ve d'anys enrere, quan queia adormida amb un llibre a la mà, i durant les nits els personatges s'escapaven de la tinta i el paper i em continuaven explicant històries a cau d'orella. Ja llavors no hi havia suficients hores per poder gaudir de totes aquelles històries. I han anat passant els anys, i els nombre de personatges no han parat d'augmentar. I ja no només s'amaguen dins dels llibres, sinó que també rere una pantalla de televisió o d'ordinador. 

En Mal Reynols
Deixar-se portar de la mà del Doctor Who, riure amb en les sortides de'n Sheldon, volar al costat de'n Mal Reynols, investigar amb la Veronica Mars i un llarg etc. Cada un d'aquests personatges ens permet acompanyar-lo, i durant uns minuts podem endinsar-nos en aquests mons que ens ofereixen milers de possibilitats. I no us negaré que m'agrada. Per aquest motiu estic aquí. Per poder compartir amb tots vosaltres aquest sentiment de “has vist què ha fet tal...?”, “com ens poden deixar amb aquest final?” o el maleït  “però com pot ser que cancel·lin aquesta sèrie? Aquesta gent no valora el que té al seu davant!”. 

Tal i com he avisat, poc a afegir al que ja havien dit a les entrades anteriors. Som tres noies, cadascuna amb la seva vida feta, que comparteixen una passió per la ficció, les històries i els personatges que hi viuen.  Per aquest motiu hem creat aquest bloc per parlar de sèries de televisió, i per aquest motiu també ho volem compartir amb tu.

Sigues lliure de xafardejar per aquest nou projecte que tot just ara comencem. No sabem on ens portarà i només podem assegurar que tenim ganes de passar-ho bé, perquè això és el que ens agrada. Mira, la porta ja està oberta. Només has de ficar-hi un peu i ja hi seràs dins. Vens amb nosaltres?

Allons-y! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada