dilluns, 14 de novembre del 2011

Suburgatory o com sobreviure als teus veïns


L’ABC és la cadena que durant les últimes temporades ens ha portat la vida dels suburbis yanquis a les nostres pantalles de mà de Desperate Housewives, però a partir d’aquest any la cadena ens ofereix un nou grapat veïns aconstumats a viure en aquets microcosmos que és un barri residencial: Suburgatory.


Però no us deixeu enganyar. El to de Suburgatory és totalment diferent a Desperate Housewives; mentre les històries de Wisteria Lane es centren en el drama, Suburgatory respira paròdia i mala llet a cada escena. I ho sap aprofitar de la millor manera. 

La sèrie comença amb el canvi de domicili de la família Altman, formada per  la Tessa (la filla) i en George (el pare), en un intent d’ell per fer un canvi d’aires que sigui positiu per la Tessa i allunyar-la, en teoria, de les temptacions de la ciutat. Així que decideix, a desgrat de la seva filla, que es traslladaran a viure en un barri residencial.

Aquest només és el principi de tot de situacions que es trobaran tant el pare com la filla davant d’uns veïns que han crescut en la seva pròpia realitat, gairebé en un món rosa i de piruletes gegants. El xoc entre les visions dels de ciutat amb els dels suburbis està garantitzat i és el motor de la majoria de situacions còmiques que podem gaudir en aquesta sèrie.

Un plus de la sèrie és la pròpia Tessa, una adolescent gens edulcorada i amb el cap molt ben posat. La seva llengua afilada i enginy ens asseguren que tindrem moments brillants els propers episodis.

Per acabar, un gran moment que ja ens ha ofert la sèrie:


1 comentari:

  1. Bueno sembla que de moment sóc la única d'allons-y tv que encara no la veu! la tinc pendent! un dia d'aquest l'haure de cata! que amb la teva entrada em fas agafar ganes!

    ResponElimina